Tuesday, January 10, 2017

Nahwa Travel Malang Juanda

Travel Malang Juanda? Pilih Nahwa Travel, Bukan yang Lain Që nga viti 1995, shumë kompani ajrore në mbarë botën dhe shumica e linjave ajrore në Shtetet e Bashkuara tani nuk paguajnë asnjë komision për agjencitë e udhëtimit. Në këtë rast, një agjenci shton një tarifë shërbimi për çmimin neto. Komisionet reduktuar filluar në vitin 1995 në Shtetet e Bashkuara, me futjen e një kapak prej $ 50 për udhëtimet e kthimit dhe $ 25 në një mënyrë. Në vitin 1999, linjat ajrore europiane filloi eliminimin ose reduktimin komisione, ndërsa Singapore Airlines bëri këtë në pjesë të Azisë. Në vitin 2002, Delta Air Lines njoftoi një bazë zero-komisioni për SH.B.A. dhe Kanada; pas disa muajsh United Airlines, American Airlines, Continental Airlines, Northwest Airlines, SHBA Airways dhe American Trans Air gjithë ndjekur shembullin.

Shumica e agjentëve të udhëtimit kanë ndjerë nevojën për të mbrojtur veten dhe klientët e tyre kundër mundësitë e dështimit komerciale, ose vetë ose një furnizues të. Ata do të reklamuar faktin se ato janë të lidhura garant, që do të thotë në rast të një dështimi, konsumatorët janë të garantuara ose një pushim të njëjtë me atë që ata e kanë humbur ose nëse preferoni, një kthim. Shumë agjenci britanike dhe amerikane dhe operatorët turistikë janë të lidhura me Shoqatën Ndërkombëtare të Transportit Ajror (IATA), për ata që lëshojnë bileta ajrore, Air Travel Organizatorët 'Licencimi (ATOL) për ata që urdhërojnë bileta, dhe Shoqata e Agjentëve Britanik të Udhëtimit ( ABTA) ose Shoqëria amerikane e Travel Agents (ASTA), për ata që shesin pushime paketë në emër të një kompanie turne. Travel Malang Juanda? Pilih Nahwa Travel, Bukan yang Lain

Ekzistojnë tri lloje të ndryshme të agjencive në Mbretërinë e Bashkuar: multiples, miniples, dhe agjencitë e pavarura. Multiples përbëhet nga një numër zinxhirët kombëtare, në pronësi shpesh nga konglomerate ndërkombëtare, si Festat Thomson, tani një degë e TUI AG, shumëkombëshe gjermane. Ajo tani është e zakonshme për të mëdha masive kompanitë e udhëtimit të tregut për të blerë një interes kontrollues në një zinxhir të agjencive të udhëtimit, për të kontrolluar shpërndarjen e produkteve të tyre. (Ky është një shembull i integrimit vertikal.) Zinxhirët e vogla janë të bazuara shpesh në rajone të veçanta apo rrethe. Travel Malang Juanda? Pilih Nahwa Travel, Bukan yang Lain

Pesë lloje të ndryshme të agjencive ekzistojnë në Shtetet e Bashkuara: të pavarur, host, ekskluzivitet, konsorcium, dhe agjencitë mega. American Express dhe Automobile Association Amerikane (AAA) janë shembuj të agjencive të udhëtimit mega. Carlson Wagonlit Travel është një shembull i një agjencie të konsorciumit të përbërë nga lloje të ndryshme të agjencive specialiteti. Cruise Planners është një shembull i një agjencie udhëtimi ekskluzivitet, i përbërë nga agjencitë e udhëtimit të operuar në mënyrë të pavarur u zhvillua nga franchisees. Oasis Agent është një shembull i një agjencie të presë. Një shembull i një agjencie të pavarur të udhëtimit, është ai që është nisur nga një pronësi vetëm apo partneritet në mes individëve që nuk kanë partneritete biznesi me agjencitë e konkurrencës. Çdo lloj i agjencisë së udhëtimit ka pro dhe kundra.

No comments:

Post a Comment